Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Werkgever en extra pensioen

U wilt na uw pensioen natuurlijk ook een beetje extra te besteden hebben. Als u een pensioengat heeft, dan kan dat een probleem zijn. Volgens onderzoek heeft 80% van de Nederlanders een pensioenbreuk, terwijl er hooguit 20% er iets aan doet. Er zijn tegenwoordig veel financiële mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen. Op deze site vind u alles over pensioenbreuk, aanvullende pensioenen en uitgestelde lijfrentes.

Heeft u een pensioengat? Zoekt u een extra aanvulling op uw pensioen? Dan bent u hier aan het juiste adres. uw pensioenadviseur helpt u een goede oudedag voorziening op te bouwen tegen een aantrekkelijk tarief. uw pensioenadviseur geeft u heldere informatie over uw mogelijkheden om voor later een extra inkomen op te bouwen, en over uw fiscale mogelijkheden. Wij berekenen tevens welke optie het voordeligst voor u is. uw pensioenadviseur maakt het u nu gemakkelijk én financieel aantrekkelijk om te kiezen voor een goede pensioenaanvulling. Voor sommige extra pensioenvormen moet eerst met uw werkgever worden overlegd, bijvoorbeeld in het geval van een gouden handdruk.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering