Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Weduwepensioen en uitkering

Weduwepensioen is de oude benaming voor het partnerpensioen. Een weduwepensioen is een vorm van nabestaandenpensioen die wordt uitgekeerd aan de weduwe van de mannelijke deelnemer aan de pensioenregeling. Er zijn verschillende vormen van deze pensioen. De belangrijkste vormen zijn de levenslange weduwen pensioen en de tijdelijke weduwen pensioen. De levenslange weduwen pensioen word aan de weduwe toegekend tot aan de datum van haar overlijden. Een tijdelijke weduwen pensioen duur vaak tot de 65 jaar.

Wilt u een zo veel mogelijk gebruik maken van uw eigen kapitaal om een zo groot mogelijke weduwepensioen voor uw partner te garanderen na uw overlijden? Dan is bijvoorbeeld een lijfrenteverzekering een van de betere opties die u kunt overwegen. Uw pensioenadviseur kan u informeren over deze, maar ook over andere opties die misschien gunstig voor u kan uitpakken.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering