Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Pensioenverzekering en het pensioentekort

Door verschillende oorzaken heeft 75 % van de Nederlanders straks een pensioen tekort. Deze oorzaken kunnen zijn: Scheiding, auto van de zaak, veel overwerk of verandering van werkgever. Meestal wordt bij een pensioenberekening uitgegaan van 70% van uw laatste brutoloon. Hoe is het bij u geregeld met uw pensioen? Een goede pensioenverzekering kan u straks namelijk een leuk appeltje voor de dorst opleveren. Het is verstandig om na te gaan of u voldoende pensioen opbouwt. Uw pensioenadviseur kan u adviseren over de verschillende pensioenverzekeringen en lijfrentes.


Waarborg nu uw toekomstige levensstandaard en kies voor een aanvullende pensioenverzekering. U spaart voor later en bovendien is de pensioenverzekering aftrekbaar van de belasting. Verschillende pensioenaanbieders en verzekeraars hebben meestal verschillende polisvormen of hanteren andere voorwaarden. Het is dan ook een goed idee om u onafhankelijk te laten adviseren over de beste aanbieding voor u.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering