Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Advies voor uw oudedagvoorziening

Iedereen die in Nederland 65 wordt heeft recht op een pensioen. De meeste mensen kunnen echter niet rondkomen van een AOW. Om later op dezelfde voet verder te kunnen leven, dan moet u uw pensioen goed in de gaten houden. U kunt goed zelf een pensioen opbouwen door middel van oa spaartegoeden, beleggingstegoeden, pensioenverzekeringen of uw eigen woning. Al deze zaken kunt u gebruiken bij het aanvullen van uw pensioen, of anders om eerder te stoppen met werken.

De meeste pensioenvoorzieningen zijn echter erg onoverzichtelijk, en kunnen onvoorziene fiscale en financiële gevolgen hebben. Daarom heeft u persoonlijk advies nodig. De pensioenaanbieders proberen vooral hun eigen producten te verkopen. Uw pensioenadviseur is echter onafhankelijk en kan verschillende aanbieders voor u vergelijken. Uw pensioenadviseur kent ook alle zaken die u kunt gebruiken bij het aanvullen van uw pensioen of om eerder te stoppen met werken.Zo krijgt u een onafhankelijk advies en de voordeligste offerte.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering