Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Bedrijfspensioenen en ontslag

Met het Bedrijfspensioen van uw pensioenadviseur kiest u voor zekerheid. De betaalde premies maken gezamenlijk deel uit van een grote beleggingsportefeuille. Zo word het beleggingsrisico vrijwel nihil, en voor u als ondernemer is het ook fiscaal gunstig. Tegenwoordig worden collectieve regelingen meestal ondergebracht bij professionele verzekeraars. Fondsen die volledig in eigen beheer van het bedrijf vallen komen steeds minder vaak voor.

Uw pensioenadviseur vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verzekeraars voor u en zoekt voor u de verschillende mogelijkheden en het voordeligste bedrijfspensioen voor u uit. Zo kunt u uw personeel betere secondaire arbeidsvoorwaarden aanbieden en heeft u een grote aantrekkingskracht op nieuw en getalenteerd personeel.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering