Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Ondernemerspensioen

U wilt als ondernemer de zekerheid van een onbezorgde oude dag met een goed pensioen. Natuurlijk is er in de eerste plaats de AOW. Alleen is deze onvoldoende in vergelijking met uw huidige inkomen. Eenderde van de ondernemers heeft geen pensioen geregeld voor na het beëindigen van hun bedrijf. Als zelfstandig ondernemer zult u zelf voor een goed pensioen moeten zorgen. Als u een eigen kapitaal heeft, dan kan dit op een fiscaal gunstige manier door middel van een lijfrente of kapitaalverzekering. Hiermee behaalt u namelijk redelijk veilig een goed rendement.

Wat heeft u voor een pensioen? Is dit wel voldoende voor later? uw pensioenadviseur heeft voor u oplossingen die u houvast bieden. En bovendien hebben onafhankelijke adviseurs inzicht in hetgeen waar u later recht op heeft. Met behulp van onze adviseurs kunt u een indicatie krijgen van uw huidige pensioensituatie. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering