Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Aanvullend pensioen advies over pensioenbreuk

Veel mensen gaan ervan uit dat zij later een goed pensioen zullen hebben. Uit onderzoek blijkt echter dat zo'n 80% van de Nederlanders niet voldoende pensioen hebben opgebouwd. Er zijn dus miljoenen Nederlanders met een pensioenbreuk. U bouwt dan ook alleen een volledig pensioen op door gedurende uw hele werkende leven bij dezelfde werkgever in dienst te blijven. Mocht u ook last hebben van een pensioenbreuk, dan kan het zo zijn dat u straks een lager pensioen opgebouwd heeft dan u had verwacht.


U kunt dit voorkomen door te zorgen dat uw pensioenbreuk wordt hersteld. De pensioenadviseur van uw pensioenadviseur zal uw pensioenregeling onderzoeken en kijken wat er precies moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u na uw pensionering toch een goed inkomen zult krijgen.Uw pensioenadviseur kan u natuurlijk adviseren over de financiële mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen door bijvoorbeeld een extra pensioen of een lijfrente. U krijgt natuurlijk ook meteen advies over de fiscale gevolgen van uw beslissing.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering