Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Juridisch advies over het pensioen

Als uitgangspunt voor een goed pensioen geldt dat dit pensioen zo'n 70 % van het laatstverdiende salaris bedraagt. Dit wordt heel vaak niet bereikt. Om zeker te kunnen zijn van een goed pensioen moet u eerst een duidelijk beeld van uw huidige financiële situatie te verkrijgen. Dit is vrijwel onmogelijk dit zelf te doen, omdat de constructies van de pensioenopbouw vaak onoverzichtelijk en complex is. Gelukkig is er via uw pensioenadviseur onafhankelijk en persoonlijk pensioenadvies te krijgen. De specialisten van uw pensioenadviseur zijn door de jarenlange ervaring in staat uw pensioen door te rekenen en duidelijkheid te scheppen in uw situatie.


Uw adviseur neemt uitgebreid de mogelijkheden voor uw pensioenopbouw met u door. U krijgt informatie over zowel de financiële als de fiscale gevolgen van uw pensioenopbouw. Zo weet u precies wat u te wachten staat en wat u kan doen om uw pensioen te optimaliseren.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering