Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Direct lijfrente advies

Gaat u met pensioen en krijgt u een gouden handdruk? Dan is het een goed idee om dit voor een direct ingaande lijfrente te gebruiken. Als u het geld namelijk in een keer ontvangt, dan betaald u er in box 1 veel inkomensbelasting over, soms wel tot 52%! Dit is eigenlijk alleen aan te bevelen als u een kleinere gouden handdruk (tot 7.500 euro) krijgt. Als u een groter bedrag krijgt, dan kunt u het beste uw geld in een direct ingaande lijfrente vastleggen, dan ontvangt u per direct periodieke uitkeringen, en dan betaald u al gauw minder belasting. Het is hiernaast ook een leuke aanvulling op uw pensioen.

Er zijn grote verschillen per verzekeraar in zowel periodieke uitkeringen als. uw pensioenadviseur vergelijkt deze verschillen bij een flink aantal verzekeraars en geeft u onafhankelijk advies. uw pensioenadviseur is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in financiële zaken zoals pensioenen.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering