Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


DGA pensioen

Als DGA (directeur/ groot aandeelhouder) valt u meestal in een heel andere belastinggroep. Als DGA neemt u met uw pensioen dan ook een aparte plaats in. U moet als DGA zelf zorgen voor uw pensioenvoorziening. Hiernaast zijn de regels van pensioen DGA zijn de laatste jaren ook nog eens verscherpt. Gelukkig bestaan er tal van mogelijkheden om op een fiscaal aantrekkelijke wijze uw pensioen op te bouwen.

De opbouw van pensioen voor een DGA verschuift steeds meer van eigen beheer naar een verzekerde regeling. Daarvoor is het verstandig om uw pensioenopbouw nog eens onder de loep te nemen. uw pensioenadviseur kan voor u uw huidige pensioen DGA optimaliseren. Vraag direct een persoonlijkr offerte op. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een onafhankelijke pensioenadviseur. Zij helpen u graag verder!

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering