Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


uw pensioenadviseur beschikbaarheidspremie pensioen

Een derde pensioensvorm is De beschikbaarheidspremie- regeling. Hiermee bouwt u uw pensioen op basis van de al beschikbare premie. Een pensioen op basis van beschikbare premie is vooral interessant omdat een helderder beeld geeft van de opbouw van uw pensioenlasten. Op deze manier kunt u ook wel uitkomen onder een forse premieverhoging. Dat scheelt een hoop in de maandelijkse lasten, maar er worden geen toezeggingen gedaan over de hoogte van de hoogte van het pensioen.


Uw pensioenadviseur kan u precies berekenen hoe hoog uw pensioen later uit gaat vallen. We geven onafhankelijk en persoonlijk advies, zodat u later ook een goed pensioen heeft. Wilt u later een voordelig en aantrekkelijk pensioen, vraag dan een offerte aan of maak een afspraak met een pensioenadviseur.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering