Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Webzo C-polis advies

De C-polis is een polis op naam van de werknemer, en is uit de tijd dat er geen wettelijk recht bestond om bij dienstverlating uw pensioen mee te nemen naar de volgende werkgever. De Pensioen en Spaarfondsenwet (PSW) geeft daar een mogelijkheid voor in artikel 2 lid 4 letter C, zodat er word gesproken over een C-polis. Zo heeft u de mogelijkheid om van baan te wisselen zonder een pensioenbreuk te krijgen. Ook heeft u met een c-polis meer mogelijkheden om zelf uw pensioenopbouw in te vullen. Verder zijn tegenwoordig nog maar weinig fiscale voordelen om te beschikken over een C-polis.

Uw pensioenadviseur kan u precies vertellen wat de fiscale gevolgen van een pensioenbreuk of een c-polis is. Wilt u meer informatie over een goede c-polis, wilt u een goede offerte of wilt u extra mogelijkheden om een goed pensioen op te bouwen? Maak dan een afspraak met een pensioenadviseur.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering