Webzo pensioengat

Pensioen advies

C-Polis

Aanvullend pensioen

Prepensioen

Bedrijfspensioen

Collectief pensioen

Pensioengat

Pensioen berekenen

Extra pensioen

Direct ingaande lijfrente

Pensioenbreuk

Pensioen offerte

Sitemap


Webzo pensioengat advies

De meeste pensioenreglementen gaan ervan uit dat u ononderbroken van uw 25e tot uw 65e levensjaar bij dezelfde werkgever uw pensioen opbouwt. Dat is echter niet meer zo. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een aantal verschillende werkgevers. Hierdoor kan dus makkelijk een pensioentekort ontstaan. Een pensioengat betekent dat uw pensioen geen 70% van uw laatstverdiende loon is. Tot 80% van de werknemers in Nederland heeft zo'n pensioengat.

Wilt u weten hoeveel inkomen u later ontvangt? Is uw pensioen wel voldoende? Wat is een pensioengat precies? Hoe groot is uw pensioengat? Laat uw pensioenadviseur dit voor u berekenen. Zo kunt u eenvoudig en snel nagaan of u een pensioengat heeft. Uw pensioenadviseur kan u ook informatie geven voor een extra pensioenaanvulling zoals een lijfrente. Vraag een offerte of een adviesgesprek aan en uw pensioenadviseur vertelt u alles over de financiële gevolgen van uw pensioengat, en wat u er aan kunt doen.

Webzo pensioengat is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in pensioenen en u kunt op deze site geen pensioen offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede pensioeninformatie.

Webzo pensioengat

Jaarruimte
Eindloon
Middelloon
Beschikbare premie
Nabestaanden pensioen
Bijspijkerpensioen
Partnerpensioen
Weduwepensioen
Werkgever pensioen
Ondernemer pensioen
DGA en pensioenen

Pensioen afsluiten
Pensioenfondsen
Pensionering
Oude dag voorziening
Pensioen verzekering